Contact

MITTAUSPALVELUT

Sterkman Oy:n mittaus- ja määrityspalvelut toimivat Geosure-aputoiminimen alla. Tavoitteenamme on antaa tilaajillemme kokonaisvaltainen palvelu pohjatutkimuksesta aina tarkemittauksiin saakka. Teemme myös koneohjausmallit maanrakennukseen ja louhintakuvat pohjatöihin. Kysykää meiltä apua myös projektinne muihin suunnitelmiin ja kartotuksiin sekä koevetoihin ja puristuskokeisiin.

MITTAUSPALVELUMME

Tutustu tarkemmin mittauspalveluihimme. Saat osion auki klikkaamalla palkkia.

Mittaukset

 

Geosure suorittaa rakennus- ja infrahankkeiden kaikkia mittaustöitä Etelä-Suomen alueella. Operaattoriemme käytössä on modernit Leican mittalaitteet ja tuotekoulutukset sekä kalibroinnit.

Dronemittaukset

 

Geosuren DJI Matrice210 mittadronella voidaan tehdä todella tarkkoja määrityksiä ja kuntokartoituksia. Kerätty aineisto perustuu videokuvaan ja valokuviin. Mittausraportit saadaan suuriltakin pinta-aloilta nopeasti fotometriaa hyödyntäen.
Meillä on laitteeseen niinsanotut tuplaohjaimet. Tarkoittaa sitä, että voimme lentää GPS signaalin ulottumattomissa esimerkiksi luolissa ja rakennuksissa tai vaikka laivan rungon sisällä toisen pilotin lentäessä ja toisen käyttäessä kameroita.

Kuvaustyön jälkeen tehdään kerätylle materiaalille viimeistely tilaajalle sopivaan muotoon. Joko vain visuaaliseen tarkasteluun tai sitten vaikka mittatiedostoksi.

Olemme mm lentäneet turvakartoituksia Länsimetron kuiluissa ja kuvanneet urheilutapahtumia.
Suoritamme maanrakennukseen liittyviä kartoituksia ja massamäärityksiä omaan ja tilaajien käyttöön.
Teemme myös projektien etenemismäärityksiä.
Käyttökohteita on loputtomasti.

Operaattorimme ovat koulutettuja ja seuraamme alan muuttuvaan lainsäädäntöä tiukasti.

Teemme lennoistamme aina lentoilmoituksen mikäli toimimme vapaassa ilmatilassa.

Lujuusmääritykset

 

Sterkman Oy ja Geosure tarjoaa betonivalujen, ankkurimassojen, betoniruiskumassojen ja muiden materiaalien lujuuskokeet urakoinnin yhteydessä ja toimittaa niistä laatupaperit tilaajalle.

Vetokokeet

 

Adheesiotesteri. Irtivetotesti

Vetolujuustesterit ainutlaatuisella kyvyllä tallentaa testistä täydellinen pöytäkirja.
Laitteissa on integroitu palautusohjattu moottori, joka takaa jatkuvan kuormituksen.
Testeri on kalibroitu EN ISO 7500-1 Class 1 mukaan ja siten ylittää kaikkien tärkeimpien standardien tarkkuus vaatimukset.

Tallentaa jokaisen testin parametrierittelyn:
• Testin aika ja päivämäärä
• Testilevyn koko
• Suurin kuormitus
• Automaattinen sidoslujuuden laskenta
• Kohdennettu kuormitustaso graafisella kirjauksella
• Suoritetun testin aika

Vetovoima on 1.6 – 16 kN

Käyttökohteet:
– Kaikki pinnoitteet missä tarvitsee tarkistaa pinnoitteen lujuus
– Ruiskubetonista
– Lattiatasotteet
– Maalit

Pohjatutkimukset

 

Sterkman Oy ja Geosure tarjoaa tilaajilleen maaperä- kallioperä- ja pohjatutkimukset kumppanimme kautta osana urakkaamme. Voimme myös toimia konsulttinanne ja toimittaa pelkästään kartoituksen kohteestanne yhdistelemällä eri tutkimustapoja. Luonnollisesti toimitamme tutkimusraportit ja laatupaperit tilaajan käyttöön.

Maaston määritykset

 

Geosure tarjoaa maastonmääritykseen erilaisia työkaluja. Teemme määrityksiä muunmuuassa Drone-kuvauksella ja GPS paikannuksella. Kumppanimme kautta tarjoamme myös maaperän ja kallioperän määritykset sekä pohjatutkimukset.

OTA YHTEYTTÄ

4 + 9 =

Sterkman Oy

Ilvesmäentie 58
04240 Talma

Y-tunnus: 2317124-0