Contact

TIMANTTIPURKUTYÖT

Teemme perinteisiä timanttisahaus- ja -poraustöitä sekä purkutöitä. Purkutöissä keskitymme usein massiivisiin rakenteisiin kuten lattioihin tai siltoihin tai vaikka piippuihin. Toki kaikenlainen purkaminen esimerkiksi vaijerisahaamalla tai räjäyttämällä kiinnostaa. Alempana valikossa lisätietoa.

ERIKOISPORAUKSET

Meillä Sterkmanissa on osaamista jota kutsumme erikoisporauksiksi. Tarkoitamme erikoisporauksella muunmuassa ahtaiden paikkojen alitusporauksia, pitkiä, äärimmäisen suoria kallioreikiä sekä vaakaan että pystyn tai erilaisilla kallistuksilla porattuna vaikka mäen päältä uima-altaasta alas.
Pystymme poraamaan niin kalliota kuin erilaisia maamateriaaleja.
Vielä lisäksi on olemassa kallion poraukseen käsikäyttöisiä uppovasaralaitteita millä saamme aikaan jopa 265 millimetrin halkaisijaltaan olevaa reikää joka on jopa 60-80m pitkiä.
Oma lukunsa ovat vielä erilaiset massiiviset timanttiporareijät, sekä raudoitettuun kallioon erikokoisia timanttikairaamisia esimerkiksi ankkureille. Mutta alhaalla valikossa on lisätietoa.

PALVELUMME

Tutustu tarkemmin kategorian palveluihimme. Saat osion auki klikkaamalla palkkia.

Vaijerisahaus kallioon tai kiveen

 

Vaijerisahamme ovat tehokkaita ja niillä voidaan leikata kerralla jopa 1 000 neliömetriä kattava leikkaus.
Sahat sahaavat missä kulmassa tahansa ja vaikka ihan vaakaan vaakaan suurten kalliomassojen alle.
Olemme omavaraisia sahojen käyttävän sähkön suhteen sekä tarvittaessa tuomme paikalle parinkymmenen kuution vesisäiliön mikäli vettä ei ole saatavilla. Olemme leikanneet kalliota tunneleissa, tunnelin seinissä ja katoissa ja olemme pystykuiluja avanneet. Olemme leikanneet suuria leikkauksia esimerkiksi öljynjalostamoilla ja liikenneväylien varressa sekä sairaalojen louhinnoissa. Vaijerisahaus yhdistettynä esimerkiksi kiilaukseen tai ampulouhintaan on oiva tapa saada louhintoja tapahtumaan nopeammin ja turvallisemmin ja kevyemmällä panostuksella.

Holvisahaukset

 

Meiltä löytyy holvisahoja muutamaa eri kokoa. Sahoja on sekä polttomoottorilla että sähkötoimisia. Lisäksi on kiskosahoja ja pieniä vaijerisahoja, millä pystyy leikkaamaan hyvin paksujakin holveja.

Timanttiporaus

 

Sterkmanilta löytyy hydrauliset ja sähköiset timanttiporat. Poraamme timantti reijät kallioon ja betoniin. Poraputket löytyy 25-1 200mm asti.

Purkutyöt

 

Teemme purkutöitä laidasta laitaan. Olemme kuitenkin erikoistuneet massiivisten rakenteiden purkamiseen vaijerisahalla ja/tai räjäyttämällä.

Alitusporaukset

 

Suoritamme alitusporauksia 139-323 millimetrin putkilla. Meillä on erikoispalkki mikä on lyhimmillään vain 2,5 metriä pitkä ja sopii näin ollen vaikka yhden tiekaistan poteroon josta voidaan porata vaikka molempiin suuntiin.

Vaakaporaukset kallioon

 

Suoritamme kallioon pitkiä porauksia erilaisin menetelmin. Käytämme pääasiassa uppovasaratekniikkaa, mutta meillä on myös kairavarusteet. Kertokaa tarpeenne, yritetään löytää siihen ratkaisu.

OTA YHTEYTTÄ

15 + 5 =

Sterkman Oy

Ilvesmäentie 58
04240 Talma

Y-tunnus: 2317124-0