Contact

JOUSTAVAT LOUHINTAPALVELUT SANEERAAJALLE JA RAKENTAJALLE

Meillä on vankka osaaminen taloyhtiöiden ja kotien louhintatöistä. Meiltä onnistuu sekä uudisrakentajan talonpohja että saneeraajan salaojalouhinta tai kellarin kiilaus.

Älä arkaile ilmoitella projektistasi aikaisessakaan vaiheessa. Voimme antaa vinkkejä suunnitteluun ja kertoa erilaisista mahdollisuuksista kallio- ja maanrakentamiseen liittyen.

LOUHINTAPALVELUMME

Tutustu tarkemmin louhintapalveluihimme. Saat osion auki klikkaamalla palkkia.

Perinteinen louhinta
  Me tarkoitamme perinteisellä louhinnalla sitä, että kallioon tai kiveen porataan reikiä ja räjähdysaineita käyttäen sitä poksutellaan peitettynä pienempiin osiin. Meillä on yrityksenä jo yli 15 vuoden kokemus tonttien louhinnasta. Osalla henkilökuntaamme on sitäkin pidemmät urat alalla. Panostuskokemusta on yrityksen panostajilla yhteensä jo reippaasti yli sadan vuoden verran. Otamme mielihyvin haastavammatkin kohteet laskentaan ja teemme teille tarjouksen haluamassanne laajuudessa. Yleensä meiltä kysytään vain louhinnat, ja sillä tavoin, että jo aikaisemmin valittu maanrakentaja toimii louhinnan kaivinkonetöissä. Voimme tarjota myös maanrakennuksen ja perustojen valamisen kumppaniemme kanssa.
Kiilalouhinta

 

Kallion kiilaus on varteenotettava vaihtoehto perinteiselle louhinnalle.
Se on erinomainen tapa irroittaa kalliota ja betonia paikoissa, joissa räjäytysten aiheuttama tärinä ei ole sallittua taikka räjäytysten vaatimat suojaukset ovat hankalia.
Usealla kiilausyksiköllä tai suuremmalla kaivinkonekäyttöisellä kiilalla on kallion irroitus kohtalaisen nopeaa.

Vaijerisahaus

Vaijerisahauksessa pujotetaan timanttivaijeri leikattavan kappaleen ympäri ja sahataan se halki.
Työnjälki ensiluokkaisen siisti, työ suhteellisen äänetöntä.
Voidaan myös sahata koko kappale irti ja pieniä kiilalouhinnalla.
Näillä keinoilla saadaan tarkimmissakin paikoissa rajattua louhinta tarkasti haluttuun muotoon eikä ryöstöjä herkkien rakenteiden tai muiden rajoittavien tekijöiden lähelle pääse syntymään.

OTA YHTEYTTÄ

13 + 3 =

Sterkman Oy

Kalliorinne 2
04360 Tuusula

Y-tunnus: 2317124-0